Zetterberg en Verschueren volledig afgemaakt: "Dat is raar en ongepast"

Zetterberg en Verschueren volledig afgemaakt:
Vrijdag 25 oktober 2019 - 09:00   I   door Redactie

Michael Verschueren en Pär Zetterberg hebben een veeg uit de pan gekregen bij RSC Anderlecht. Ex-trainer Fred Rutten heeft het niet meteen geweldig begrepen op de twee sterke mannen van Anderlecht.

"Ik heb destijds Ten Hag, Cocu en Van Bronckhorst gehad als assistenten. Zij boden kwaliteit en hadden visie", vertelt Rutten in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Ik kan binnen de actuele staf enkel oordelen over Jonas De Roeck en Pär Zetterberg. Ze houden beiden van voetbal, maar Jonas heeft meer ervaring dan Pär. (rolt met de ogen) Pär is er uit het niks gedropt. Niemand kende zijn functie. Dat maakte het proces erg lastig."

"Bij Anderlecht praat iedereen graag"

Toen Zetterberg zich in de krant uitliet over de ontwikkeling van Yari Verschaeren, viel Rutten bijna van zijn stoel. "We hadden intern over dat onderwerp gesproken. Aan het einde van dat gesprek was iedereen aan tafel het eens."

"Dan vond ik het niet Pärs taak om andere dingen te verklaren in de pers (hij zei dat Verschaeren vaker de lange bal moest hanteren, nvdr.). Dat was ongepast. Maar bij Anderlecht praat iedereen graag. Verschueren stond ook vaak in de krant. Raar", besluit Verschueren.

Poll: Vind jij dat Zetterberg en Verschueren te veel praten?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024