Clement valt uit zijn rol bij Club Brugge: "Sommigen gaan daar licht over"

Clement valt uit zijn rol bij Club Brugge:
Vrijdag 25 oktober 2019 - 17:30   I   door Redactie

Philippe Clement is vrijdagnamiddag een laatste keer teruggekomen op de pijnlijke nederlaag tegen Paris Saint-Germain. Club verloor dinsdag met 0-5, maar Clement zag tijdens de match ook veel goede zaken.

“Na de match waren mijn jongens teleurgesteld, en dat moet ook, en vandaag hebben we nog een debriefing gehouden”, aldus Clement bij Het Nieuwsblad. “We mogen niet vergeten dat er ook heel veel goede zaken gebeurd zijn in die match. Een uur lang bleven we in evenwicht, hebben we hoog gedrukt en zelf gevoetbald. Maar we speelden tegen één van de drie beste ploegen in Europa. En dan valt er nog eens zo’n exceptioneel talent (Kylian Mbappé, nvdr.) in…”

Clement benadrukt ook dat het zijn elftal aan enkele ervaren rotten ontbrak. “Sommigen gaan daar nogal licht over", viel de immer sympathieke Clement even uit zijn rol. "De schorsing van Vormer is nadelig, dat wisten we op voorhand al. Maar ook de afwezigheid van Mitrovic en Ricca - jongens met de nodige ervaring - weegt door. Dan is het normaal dat je zo’n matchen in de Champions League kan verliezen. Ik wil vooral het positieve onthouden.”

Poll: Vind jij dat dit Club Brugge zonder Ruud Vormer kan?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024