‘Felice Mazzu mogelijk snel ontslagen bij KRC Genk’

‘Felice Mazzu mogelijk snel ontslagen bij KRC Genk’
Woensdag 30 oktober 2019 - 20:30   I   door Redactie

Felice Mazzu ruilde afgelopen zomer Sporting Charleroi in voor KRC Genk. Bij de regerende landskampioen loopt het vooralsnog niet echt los voor Mazzu.

Door de wisselvallige prestaties en het povere voetbal staat lang niet iedere Genk-fan nog achter Mazzu. Dat werd duidelijk na de nipte zege tegen Cercle Brugge. Genk won met het kleinste verschil, maar veel fans vroegen achteraf om het ontslag van Mazzu.

Volgens Jacques Sys, hoofdredacteur bij Sport/Voetbalmagazine, geniet Mazzu tot nader nog steeds krediet in Genk. Al zou daar snel verandering in kunnen komen.

"Felice Mazzu krijgt vooralsnog geen regelmaat in het spel van KRC Genk. Hij rouleert veel en zoekt naar iets wat hij vooralsnog niet vindt. Soms zijn er goeie periodes, dan zit er weer te veel afval in het spel. Mazzu ligt voorlopig nog niet onder vuur, al kan dat snel veranderen als de supporters zich beginnen te roeren", stelt Sys vast.

Nederlands

"Hij doet er niettemin goed aan zich zo snel mogelijk in het Nederlands uit te drukken, om iedereen de indruk te geven dat hij zich helemaal in de Genkse gemeenschap heeft ingewerkt", besluit Sys.

Poll: Vind jij dat Mazzu meer tijd moet krijgen bij Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  voetbal

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024