Vanhaezebrouck haalt keihard uit naar Coucke met nieuwe beschuldigingen

Vanhaezebrouck haalt keihard uit naar Coucke met nieuwe beschuldigingen
Vrijdag 01 november 2019 - 09:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn er behoorlijk wat blessures. Volgens Hein Vanhaezebrouck is dat geen toeval. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar voorzitter Marc Coucke.

"Je hebt mensen die altijd maar grote namen willen aantrekken. En als daar dan een blessure aanhangt, dat niet zo erg vinden. Dat was bij Oostende zo, maar ook bij Anderlecht", zegt Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

Volgens de coach/analist kickt Coucke op grote namen. “Sowieso. Er waren nieuwe spelers die niet getest mochten worden. En dan trek je natuurlijk soms een speler aan waarbij de blessure achteraf erger blijkt dan je had gedacht. Of een speler die uiteindelijk toch niet over de motor beschikt die je had gehoopt.”

“En dan wordt er altijd achteraf naar de medische staf verwezen. Maar als de medische staf zelfs de toelating niet krijgt om de spelers vooraf te testen, dan verdienen ze die vingerwijzing niet."

"Vorig jaar zaten ze bij Anderlecht met een medische staf van vier dokters, waarvan niemand wist wie wat hun specifieke verantwoordelijkheid was", vervolgt Vanhaezebrouck. "Er was toen ook geen goede onderlinge verstandhouding. Maar de medische staf van Anderlecht zal hier zelf niet mee naar buiten komen, want dan vliegen ze buiten."

Poll: Is de kritiek van Vanhaezebrouck op Coucke terecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  v24

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024