De Mos over problemen van Vlap bij Anderlecht: "Vooral dat zegt toch genoeg"

De Mos over problemen van Vlap bij Anderlecht:
Dinsdag 26 november 2019 - 09:30   I   door Redactie

Michel Vlap (22) is helemaal weggezakt bij Anderlecht. Onder Frank Vercauteren komt de Nederlander nog nauwelijks aan spelen toe.

“Het eerste probleem van Vlap is dat zijn vader zich te veel bemoeit. Michel moet zijn pa eens intomen: Stop met tweeten. Dat overbeschermende kantje. Hij verliest daardoor al zijn geloofwaardigheid bij coaches en bij medespelers. Ken jij andere profs met zulke vaders? Ik niet", aldus Aad de Mos in Het Nieuwsblad.

“Michel Vlap komt van Heerenveen, een club waar alles mocht en niets moest”, vervolgt De Mos. “Bij Anderlecht is het niet zo gemoedelijk. Bij zo’n club is het een jungle en daar moet Michel aan wennen. Bovendien vormde hij bij Heerenveen een tandem met Sam Lammers, die nu bij PSV zit. Lammers maakte hem groot, maar kan hij het ook zonder hem? Anderlecht had Vlap beter nog een jaar laten bevestigen in Friesland alvorens hem aan te werven, maar Frank Arnesen wilde per se deze spelverdeler. Het viel toch op dat de Hollandse topclubs er hun handen van af hielden. Dat zegt iets, hoor.”

Poll: Komt het nog goed met Vlap?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024