'Pittige transferonderhandelingen tussen Anderlecht en AA Gent'

'Pittige transferonderhandelingen tussen Anderlecht en AA Gent'
Zaterdag 21 december 2019 - 09:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht en AA Gent gaan binnenkort rond de tafel zitten om over een transfer te praten. Het hoofdpersonage tijdens die onderhandelingen: Sven Kums (32).

Anderlecht verhuurt Kums tot het einde van het seizoen aan AA Gent, dat géén aankoopoptie bemachtigde. Tegen het einde van het seizoen moeten alle partijen dan ook gaan praten over een definitieve transfer.

"Het droomscenario is dat je hier bij Gent kan blijven natuurlijk", zegt analist Marc Degryse tijdens een interview voor Het Laatste Nieuws tegen Kums. "We moeten daar geen moment aan twijfelen: ze willen je hier graag houden. Het enige struikelblok zal de prijs zijn. Anderlecht kennende, zal het wat geld willen recupereren."

Weinig plaats

"Dat worden volgend jaar dan toch belangrijke onderhandelingen", aldus Degryse nog. Kums zelf kijkt voorlopig nog even de kat uit de boom. "Dat zijn zorgen voor later, Marc. "Als ze bij Anderlecht blijven geloven in hun project zoals ze dat vooropgesteld hebben, dan denk ik dat er voor mij weinig plaats zal zijn. Dan zal er een oplossing moeten gezocht worden."

 

Poll: Bij welke club zal Kums volgens jou volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  voetbal

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024