Intense clash tussen Gent en Club Brugge levert geen winnaar op

Zondag 22 december 2019 - 16:22   I   door Redactie

De Slag om Vlaanderen is zondagnamiddag onbeslist geëindigd. Club Brugge brak de match open met een kopbalgoal van Emmanuel Dennis, maar een kwartier voor tijd zorgde Vadis Odjidja met een fraaie plaatsbal voor de gelijkmaker.

In een onderhoudende eerste helft was het voornamelijk Gent dat goed uit de startblokken schoot. De Buffalo's zetten Mignolet meermaals aan het werk, maar de doelman van Club Brugge bleef zonder al te veel problemen overeind. Gaandeweg kwam Club beter in de match, maar aan de rust stond het nog 0-0.

Na net geen uur spelen brak Club Brugge de wedstrijd open. Op hoekschop kopte Dennis raak en zo stond het 0-1. Gent moést nu wel komen en dat deed het ook. Een kwartier voor het laatste fluitsignaal werd Odjidja vergeten en die klopte Mignolet met een mooie plaatsbal: 1-1.

David raakt de lat

Niet veel later stond het ei zo na 1-2, maar het vluchtschot van David viel op de lat. Aan de overkant was Club Brugge ook dicht bij een tweede doelpunt, maar met wat geluk - én ook met flink wat kunde - hield Kaminski zijn team recht. Zo bleef het bij 1-1 en is er dus geen winnaar of verliezer.

Poll: Wie verdiende volgens jou de zege?