Hans Vanaken en vrouw Lauren maken Club-fans gek met uitspraken

Hans Vanaken en vrouw Lauren maken Club-fans gek met uitspraken
Zaterdag 01 februari 2020 - 10:00   I   door Redactie

Voor Hans Vanaken is de mening van zijn vrouw Lauren doorslaggevend als hij een stap naar het buitenland zet. Lauren zelf is daar echter niet mee akkoord.

 "Zié? Dat wil ik dus helemaal niet", reageert Lauren in Het Laatste Nieuws. "Mijn mening mag hem toch niet tegenhouden?" Vanaken is het daar dan weer niet mee eens. "Ik vind van wel. Kijk, hoe ik die negentig minuten op het veld presteer, daar heeft Lauren geen rechtstreekse invloed op. Maar ze heeft wel véél impact op mijn geluk. Als je niet gelukkig bent, weerspiegelt zich dat op termijn onvermijdelijk in je spel. Als zij ongelukkig thuis zit, zou ze zichzelf niet zijn. Zoiets wreekt zich onvermijdelijk."

"Ik dénk dat ik dat allemaal niet zou laten merken aan Hans. Ik zou wel met mijn mama bellen om mijn gevoelens te kanaliseren. Maar Hans heeft waarschijnlijk wel gelijk - dat houd je niet vol", weet Lauren. Overigens vinden ze het helemaal niet erg om te blijven waar ze is. "Ik voel me hier echt goed. Zeer gewaardeerd ook", zegt Vanaken. Lauren knikt. "Ik vind het mooi hoe Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert over hem spreken. Hij krijgt zoveel respect. Niet alleen van het bestuur, ook van de supporters. Ik vond het eigenlijk best wel fijn toen Hans kon bijtekenen. Dan wisten we: ons leventje gaat gewoon verder zoals we het kennen. Dat is een leuk gevoel. Veilig."

Poll: Denk jij dat Vanaken volgend seizoen gewoon bij Club Brugge blijft?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24  I  voetbal

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024