Degryse over topspeler Club: "Mannaert moet er een strik omdoen en verkopen"

Degryse over topspeler Club:
Woensdag 05 februari 2020 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge prijkt nog steeds autoritair aan de leiding in de Jupiler Pro League, maar toch speelt de ploeg van Philippe Clement de jongste weken niet meer zo geweldig. Dat is ook analist Marc Degryse opgevallen.

Volgens Degryse ligt het voornamelijk aan de aanvallers dat het tegenwoordig iets minder goed draait bij Club Brugge. "Waarom het minder draait? In de eerste plaats omdat hun aanvallers niet goed genoeg meer zijn", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Bij de Club-aanhang ergeren ze zich steeds meer aan Emmanuel Dennis. De Nigeriaan is één van de topspelers bij blauw-zwart, maar is zoó wisselvallig. Degryse is scherp voor Dennis: "Hij heeft een veel te beperkte techniek en hij maakt daarin geen progressie. Hij teert te veel op zijn flitsen. Dennis is niet regelmatig genoeg om titularis te zijn in een topclub."

Goed bod op Dennis

"Dennis mist overzicht. Hij voelt de dingen onvoldoende aan en is te veel bezig met zijn eigen spel. Ik weet wel dat Vincent (Mannaert, nvdr.) een goede verkoper is, maar als-ie straks een goed bod krijgt op Dennis, moet hij er een strik omdoen en wegvoeren", besluit Degryse.

Poll: Vind jij dat Club Brugge Dennis na het seizoen moet verkopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024