Vanhaezebrouck: “Club heeft dat heel goed gedaan, dat is een probleem bij RSCA”

Vanhaezebrouck: “Club heeft dat heel goed gedaan, dat is een probleem bij RSCA”
Zondag 09 februari 2020 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge presteert de jongste jaren uitermate goed en dat is ook Hein Vanhaezebrouck niet ontgaan. De analist zag dat Club ook tijdens de voorbije transferperiode de betere was van zijn eeuwige rivaal RSC Anderlecht.

Club Brugge haalde met Michael Krmencik een nieuwe spits in huis. Een goede zet volgens Vanhaezebrouck. “Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat Club een spelletje gespeeld heeft – een heel slím spelletje. Men vertelde dat ze enorm ver zouden gaan om Gaich weg te halen uit Argentinië, maar ik kon dat moeilijk geloven”, vertelt Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

“Temeer omdat ik Gaich een minder goeie aanwinst had gevonden. Gaich wacht veel meer in de zestien en heeft veel minder inzicht en overzicht – hij heeft enkel oog voor de goal. Terwijl Krmencik zoals ­Depoitre sterk is, hard werkt, druk kan zetten en toch ook makkelijk scoort.

Anderlecht heeft heel weinig geleerd”

“Ik denk dat Club Plzen vooral wilde tonen dat Krmencik geen eerste keus was, want anders hadden ze wellicht tóch nog 10 miljoen moeten betalen. Als het echt zo gegaan is, is dat prima gewerkt. Krmencik is ook meteen inzetbaar en dat is het probleem bij Anderlecht, waar ze heel weinig geleerd hebben uit de lessen van de voorbije jaren”, besluit Vanhaezebrouck.

Poll: Vind jij dat Club Brugge het beter heeft gedaan dan Anderlecht op de transfermarkt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024