Dennis van Wijk na 7 wedstrijden alweer ontslagen bij KV Oostende

Dennis van Wijk na 7 wedstrijden alweer ontslagen bij KV Oostende
Maandag 02 maart 2020 - 14:44   I   door Redactie

Dennis van Wijk is niet langer trainer van KV Oostende. De West-Vlaamse club heeft maandag beslist om de Nederlander aan de deur te zetten.

Met van Wijk opteerde KVO na het plotse vertrek van Kare Ingebrigtsen voor een oude bekende. Hij paste perfect in het vooropgestelde profiel van het bestuur, maar slaagde er niet in om te overtuigen. "We moeten nu vaststellen dat de mayonaise met de spelersgroep niet helemaal pakte en dat we slechts 4 op 21 behaalden", aldus voorzitter Frank Dierckens

"We hadden twee keuzes: verder werken en hopen dat we in de laatste twee wedstrijden punten zouden pakken of toch ingrijpen om zo het tij te doen keren. We kozen voor de laatste optie. Ik kan Dennis niets verwijten inzake inzet en werkkracht en we zijn hem ook dankbaar dat hij deze opdracht aanvaard heeft. Maar als de resultaten en het spel niet zijn wat we ervan verwachtten, dan moet je durven een keuze maken en dat hebben we ook gedaan", voegt Dierckens er nog aan toe.

Oostende maakt eerstdaags bekend wie van Wijk opvolgt. De Kustploeg moet zich in de twee laatste wedstrijden van de reguliere competitie nog zien te redden.

Poll: Heb jij begrip voor dit ontslag?

TAGS  I  KV Oostende  I  voetbal  I  sport

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024