'Coucke negeert raad van Kompany en begaat gruwelijke blunder bij Anderlecht'

'Coucke negeert raad van Kompany en begaat gruwelijke blunder bij Anderlecht'
Woensdag 04 maart 2020 - 15:00   I   door Redactie

Samir Nasri kreeg afgelopen zomer van RSC Anderlecht de kans om zijn carrière te herlanceren. Aan de zijde van zijn goede vriend Vincent Kompany mocht Nasri tonen wat hij nog in zijn mars heeft. Eén probleem: de Fransman kon nooit zijn stempel drukken.

Overgewicht, een gebrek aan motivatie, een conditionele achterstand en het Brusselse nachtleven zorgden ervoor dat Nasri nooit op niveau geraakte. Het is dan ook duidelijk dat Anderlecht, en meer bepaald voorzitter Marc Coucke, een serieuze blunder heeft gemaakt door Nasri aan te werven.

"De ex-superster heeft het moeilijk om zich nog mentaal op te laden. Iemand als Kompany verdient ook nog miljoenen, maar die werkt zich wel uit de naad, uit liefde voor Anderlecht en met het EK als doel. Die emotionele band of sportieve doelstelling heeft Nasri niet", schrijft Het Nieuwsblad.

Coucke negeert raad van Kompany

"Vince The Prince was zich daarvan bewust toen Anderlecht Nasri vorig zomer haalde en gaf toen een financiele limiet aan waar Anderlecht niet mocht over gaan om de Fransman te overtuigen. Helaas, die grens werd wel overschreden, waardoor Nasri nu toch een grootverdiener is", besluit de krant.

Poll: Vond jij het een goede zet om Nasri aan te trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024