'AA Gent grijpt mogelijk keihard in na dramatische 0 op 6'

'AA Gent grijpt mogelijk keihard in na dramatische 0 op 6'
Maandag 09 maart 2020 - 10:30   I   door Redactie

AA Gent zit in de put. Na een nederlaag op bezoek bij Cercle Brugge, volgde er zaterdagavond een zware thuisnederlaag tegen Sporting Charleroi (1-4). De druk neemt toe, in het bijzonder op Jess Thorup.

De trainer van De Buffalo's moet volgens Peter Vandenbempt vrezen voor een ontslag. "Het is onverklaarbaar dat AA Gent op de drempel van play-off 1 zes punten en zijn titelkansen te grabbel gegooid heeft", steekt Vandenbempt bij Sporza van wal.

"In plaats van vooruit te kijken, zal Gent achterom moeten beginnen te kijken. Want Antwerp en Charleroi zitten in de buurt. De strijd om plaats 2 zal boeiend en spannend worden."

"Altijd twijfel en onzekerheid geweest over Thorup"

"Op deze manier komt de coach, Jess Thorup, ook weer onder druk te staan", weet Vandenbempt. "Er is altijd wel een beetje twijfel en onzekerheid geweest over Thorup. Ik ben het daar voor alle duidelijkheid niet altijd over eens."

"De verloren bekerfinale van vorig seizoen is hem ondertussen al vergeven in Gent. Maar als je net voor play-off 1 twee matchen verliest, dan zullen de mensen die het voor het zeggen hebben bij Gent één bepaalde richting uitkijken. En dat is die van de coach", besluit Vandenbempt.

Poll: Vind jij dat AA Gent het vertrouwen in Thorup moet behouden?

TAGS  I  AA Gent  I  voetbal

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024