Michael Verschueren dan tóch weg bij Anderlecht?

Michael Verschueren dan tóch weg bij Anderlecht?
Maandag 09 maart 2020 - 14:00   I   door Redactie

Sinds Marc Coucke RSC Anderlecht heeft overgenomen, is het onrustig bij paars-wit. Coucke voerde in de voorbije twee jaar al tal van veranderingen door en nu lijkt ook Michael Verschueren voor zijn job te moeten vrezen.

Door de komst van de nieuwe CEO Karel Van Eetvelt en Peter Verbeke, is het nog maar de vraag of er nog écht plaats is voor Verschueren. Hij is de huidige sportief directeur van Anderlecht, maar Verbeke zal straks ook een belangrijke willen én gaan spelen op Neerpede.

"De komst van Verbeke werd eigenlijk in stilte aangekondigd, maar de vraag is welke rol Verbeke gaat spelen. Hoofdscout? Hij is erg ambitieus en krijgt wellicht meer verantwoordelijkheid dan veel buitenstaanders vermoeden", schrijft Het Nieuwsblad.

Exit Verschueren?

"Bedoeling is dat er een departement scouting en een departement rekrutering komt. Tussen Peter Verbeke en huidig sportief baas Michael Verschueren - die een goeie wintermercato had - moet er een evenwicht worden gevonden", benadrukt de krant.

En of Verschueren op lange termijn aanblijft in zijn huidige functie, is niet duidelijk. Mogelijk wordt hij wel overbodig door de aanwezigheid van Verbeke. "Recent bleek met Frank Arnesen nog dat een functie soms uitgehold raakt als er verschuivingen zijn", besluit de krant met slecht nieuws voor Verschueren.

Poll: Vind jij dat Verschueren sportief directeur van Anderlecht moet blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024