"Marc Coucke zit in de problemen en verdwijnt definitief bij Anderlecht"

Woensdag 15 april 2020 - 12:00   I   door Redactie

Marc Coucke beleefde de voorbije twee jaar maar weinig plezier aan de aankoop van RSC Anderlecht. Nu ziet het er steeds meer naar uit dat Coucke alweer zal vertrekken bij paars-wit.

De Rijkste Belgen meldde vorige week nog dat er een contract tussen Coucke en Vincent Kompany bestaat. Die laatste zou de club overnemen. De voorwaarden liggen vast, de timing (nog) niet. Dat zou dus betekenen dat Coucke definitief verdwijnt bij Anderlecht.

Wielercommentator Michel Wuyts merkt op dat de verschuiving van de macht bij Anderlecht nu al aan de gang is. "Als Coucke op een plaats komt waar hij niet permanent de polonaise kan dansen, dan krijgt hij een probleem", vertelt Wuyts bij Sporza.

"Is dit geen move naar een nieuw bewind?"

"Hij heeft begrepen dat hij op zijn minst backing vocal moet worden en ik vraag me af hoelang hij dat zal volhouden. Is de move naar Karel Van Eetvelt en Wouter Vandenhaute geen move naar een nieuw bewind?"

"Ik denk dat in de koers zijn betere periode bij het team van Lefevere was. Daar had hij een baas. Daarvoor zat hij bij Lotto en daar had hij geen baas. Hij kroop naast de ploegleider in de volgwagen en dirigeerde de koers. Dat kon hij niet", besluit Wuyts.

Poll: Denk jij dat Coucke snel zal vertrekken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024