Club Brugge verrast en maakt komst van Steven De Petter (34) bekend

Club Brugge verrast en maakt komst van Steven De Petter (34) bekend
Vrijdag 17 april 2020 - 10:18   I   door Redactie

Club Brugge nam vrijdag afscheid van Timmy Simons (43). Hij wordt volgend seizoen assistent-trainer bij Zulte Waregem. Al is er ook aan inkomende kant nieuws in Jan Breydel. Zo komt Steven De Petter (34) de jeugdwerking versterken.

De Petter moest onlangs noodgedwongen een punt achter zijn carrière als speler zetten. Een aanslepende blessure was de boosdoener en hield hem bij STVV lang aan de kant. “Door een enkelblessure moest ik helaas mijn carrière stoppen. Ik nam afscheid als speler, maar krijg bij Club Academy de kans om mijn passie verder te beleven."

"De waarden van Club, hard werken en professionalisme, zijn me op het lijf geschreven. Als sportman en als persoon. Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan bij blauw-zwart", aldus De Petter op de webstek van zijn nieuwe werkgever.

Nieuwe teamcoach voor U16

En verder is er nog een nieuwkomer bij Club Brugge. Nosa Obasohan wordt volgend seizoen teamcoach van de U16. Hij coachte dit seizoen de U18 van Westerlo en werkte als video-analist bij de nationale U19 van Jacky Mathijssen.

Poll: Vind jij dit een goede aanwinst voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  STVV  I  KV Mechelen

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024