Hein Vanhaezebrouck zet Hans Vanaken en Ruud Vormer serieus voor schut

Hein Vanhaezebrouck zet Hans Vanaken en Ruud Vormer serieus voor schut
Woensdag 29 april 2020 - 18:00   I   door Redactie

Ruud Vormer en Hans Vanaken vormen al enkele jaren het kloppend hart van Club Brugge. Hoewel verschillende uitblinkers van Club al naar het buitenland vertrokken, bleven Vormer en Vanaken al die tijd op Jan Breydel voetballen.

Dat is ook Hein Vanhaezebrouck opgevallen. Hij stelde voor Het Nieuwsblad een lijstje samen met spelers uit de Jupiler Pro League die klaar zijn om deze zomer naar het buitenland te verhuizen. Vanaken en Vormer selecteert hij echter niet.

"De beste middenvelders, dat waren dit seizoen Vormer en Vanaken. Maar bij die twee heb ik het gevoel dat ze hier goed zitten en nog jaren willen blijven", zegt Vanhaezebrouck.

Absolute ambitie

Vanhaezebrouck mist bij de twee sleutelpionnen van Club Brugge de grote ambitie om het te gaan maken in het buitenland. Uitspraken waarmee hij Vormer en Vanaken wel serieus voor schut zet.

"Als je als scout spelers doorgeeft van wie je voelt dat ze niet die absolute ambitie hebben, neemt je club misschien verkeerde beslissingen", besluit de ex-coach van onder meer AA Gent en Anderlecht.

Poll: Vind jij dat Vormer en Vanaken te weinig ambitie hebben?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Anderlecht

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024