Transfermarkt: Anderlecht contracteert doelman, Dejaegere naar andere Belgische topclub?

Transfermarkt: Anderlecht contracteert doelman, Dejaegere naar andere Belgische topclub?
Dinsdag 05 mei 2020 - 12:00   I   door Redactie

De transfermarkt gaat pas op 1 juli weer open. Aangezien er een lange tijd zonder competitievoetbal dreigt, beginnen de transfergeruchten en het transfernieuws wat vroeger dan anders. We zijn er dus wat vroeger dan anders bij met onze Transfermarkt.

*Watford zou zich officieel bij Club Brugge hebben gemeld voor Krépin Diatta. De Engelsen bieden 30 miljoen euro.

*Anderlecht heeft een akkoord met Rik Vercauteren. De 18-jarige doelman leek paars-wit te verlaten voor Waasland-Beveren, maar zou nu toch voor twee seizoenen bijtekenen in het Lotto Park.

*Brecht Dejaegere geniet interesse van Standard en Anderlecht. De middenvelder van AA Gent zou een voorkeur hebben voor paars-wit.

*Club Brugge mag blijven dromen van de komst van Matthew Longstaff. De middenvelder gaat niet bijtekenen bij Newcastle United.

*Jan Vertonghen zou nu toch bij Tottenham kunnen blijven. De Londense topclub zou het aflopende contract van Vertonghen met één seizoen willen verlengen. De onderhandelingen lopen.

Poll: Waar zal Dejaegere volgend seizoen spelen volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024