Lamkel Zé staat mogelijk voor straffe transfer: "Gesprekken met Anderlecht"

Lamkel Zé staat mogelijk voor straffe transfer:
Dinsdag 16 juni 2020 - 09:00   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé (23) heeft zich nog maar eens onmogelijk gemaakt bij Royal Antwerp FC. De Kameroener traint voorlopig niet mee omdat hij een haarpigmentatie liet uitvoeren. Een vertrek dringt zich op en dat beseft Lamkel Zé zelf ook wel.

Ondanks al zijn fratsen, is Lamkel Zé nog steeds gewild. "Of ik aanbiedingen heb? Vanuit Duitsland. Frankrijk, Italië ook. Dubai, maar dat zie ik niet zitten", vertelt de aanvaller in Het Nieuwsblad. "En Sergio Conceição, de trainer van FC Porto, kwam hier vorig seizoen eens kijken. Hij zei me na de match dat hij me gerust erbij wou en mijn prestaties ging blijven volgen", voegt Lamkel Zé er nog aan toe.

"Ook in België zijn er een paar clubs geïnteresseerd, maar ik kan niet zeggen welke", gaat de Kameroener verder. Waarna hij de interesse van Anderlecht onthult. "Ik las dat Mbokani misschien naar Anderlecht kan. Net als hij krijg ik geregeld berichtjes van Anderlecht-fans die vragen of ik niet naar daar kom. Waarom ook niet? Mijn raadgever zat al eens samen met iemand van hun bestuur.”

Poll: Zou Lamkel Zé een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024