Club Brugge ziet topdeal afgerond worden: 'Gaich tekent voor 10,5 miljoen'

Club Brugge ziet topdeal afgerond worden: 'Gaich tekent voor 10,5 miljoen'
Donderdag 09 juli 2020 - 09:00   I   door Redactie

De soap rond de Argentijnse aanvaller Adolfo Gaich is nog steeds niet ten einde. Club Brugge wilde tijdens de wintermercato bijzonder ver gaan voor Gaich, maar toen kwam het niet tot een akkoord met San Lorenzo.

San Lorenzo kampt intussen met financiële problemen waardoor de gevraagde som gezakt is. CSKA Moskou wil in elk geval profiteren en plaatste een eerste bod van 8 miljoen euro. AC Milan, Inter en Parma volgen de situatie ook nog steeds op de voet.

Gaich was afgelopen winter plan A, maar San Lorenzo wilde steeds meer geld zien. Uiteindelijk haalde blauw-zwart Michael Krmencik binnen, maar die valt voorlopig door de mand. Club wil er nog een extra aanvaller bij en krijgt zo mogelijk Gaich toch weer in beeld.

Update 9/7 - 9:30

Slecht nieuws voor Club Brugge. Gaich gaat zijn carrière verderzetten in Rusland. Gaich trekt naar CSKA Moskou, dat 10,5 miljoen euro betaalt voor 80% van de rechten van de spits. Dat kwam CSKA overeen met San Lorenzo.

Gaich stond in januari nog dicht bij een overgang naar Club Brugge, maar toen vroeg San Lorenzo nog meer dan 15 miljoen euro voor 80% van de transferrechten van zijn topspeler.

Droomtransfer valt in het water

Ook nu hoopte Club Brugge nog steeds op de komst van Gaich, maar het vist achter het net. Blauw-zwart ziet de toptransfer waar het al een hele tijd van droomde nu afgerond worden door CSKA.

Poll: Vind jij dat Club Brugge meer moeite had moeten doen om Gaich binnen te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  CSKA Moskou  I  Inter Milaan  I  AC Milan  I  San Lorenzo  I  Parma

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024