Transfermarkt LIVE: Chadli naar Antwerp, transfer van 15 miljoen bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Chadli naar Antwerp, transfer van 15 miljoen bij Club Brugge?
Dinsdag 21 juli 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge zou graag Nana Ampomah naar Jan Breydel halen. De ex-speler van Waasland-Beveren tuimelde met Dusseldorf uit de Bundesliga.

*Pierre-Emerick Aubameyang zou Arsenal deze zomer verlaten en naar Barcelona trekken. De spits is volgend jaar einde contract bij Arsenal en wil er niet bijtekenen.

*Lazio lijkt deze zomer afscheid te nemen van Jordan Lukaku. Een transfer naar Anderlecht komt zo opnieuw dichterbij.

*Manchester City zou van plan zijn om een bod van 150 miljoen euro uit te brengen op Lionel Messi.

*Bright Osayi-Samuel zou niet naar Club Brugge willen verhuizen. De winger van Queens Park Rangers voelt meer voor een transfer naar de Premier League.

*Rangers zou Kemar Roofe alsnog willen weghalen bij Anderlecht. De Schotse topclub zou 6 miljoen euro veil hebben voor de spits.

*Club Brugge gaat niet voor Percy Tau. Blauw-zwart heeft geen interesse om de Zuid-Afrikaan nog een seizoen te huren.

*Nacer Chadli zou op weg zijn naar Antwerp. De oudste club van het land wil de Rode Duivel er dolgraag bij.

*Club Brugge wil zich versterken met Jean-Philippe Mateta. Aan de spits van Mainz hangt wel een prijskaartje van 15 miljoen euro vast.

*PSV zou Hendrik Van Crombrugge willen binnenhalen. De Nederlandse topclub zou 10 miljoen euro veil hebben voor de doelman van Anderlecht.

*Anderlecht wil met Philippe Sandler meteen een vervanger binnenhalen voor de geblesseerde Vincent Kompany.

*Wesley Hoedt zou voor 6,5 miljoen euro op weg zijn naar een niet nader genoemde Belgische topclub. Antwerp, Club Brugge, AA Gent en KRC Genk lijken de enigen die in staat zijn om de Nederlander te kopen.

Poll: Denk jij dat Nacer Chadli bij Antwerp gaat tekenen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024