Transfermarkt LIVE: Chadli naar Antwerp, transfer van 20 miljoen bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Chadli naar Antwerp, transfer van 20 miljoen bij Club Brugge?
Dinsdag 28 juli 2020 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge zou op het punt staan om Bright Osayi-Samuel aan te trekken. De winger van QPR reisde al af naar België.

*Anderlecht wil Kemar Roofe voorlopig niet laten gaan, ondanks een bod van Rangers. RSCA wil niet het risico lopen om zonder spits aan het seizoen te moeten beginnen, want Landry Dimata en Antoine Colassin sukkelen met kwaaltjes.

*Nabil Dirar zou opnieuw een stap dichter bij een overstap naar Club Brugge staan.

*Ognen Vranjes vertoeft momenteel in Griekenland, maar een transfer naar AEK Athene is nog niet rond. Anderlecht hoopt de verdediger snel te slijten aan zijn oude club.

*Anderlecht zou zich verrassend genoeg willen versterken met Paul Mukairu. De spits van Antalyaspor was ook al in beeld bij KRC Genk en Club Brugge.

*Paris Saint-Germain is van plan om Timothy Castagne weg te halen bij Atalanta. PSG ziet in Castagne de ideale vervanger voor Thomas Meunier.

*Charly Musonda Jr. staat opnieuw op het trainingsveld. De speler van Chelsea zou volgend seizoen op uitleenbasis bij een Belgische topclub kunnen spelen.

*Club Brugge gaat Simon Mignolet niet verkopen. De doelman is te belangrijk, zo oordeelt het clubbestuur.

*Club Brugge wil in de komende weken vier inkomende transfers realiseren. Het wil een winger, spits, middenvelder en centrale verdediger aantrekken.

*Antwerp denkt aan Brecht Dejaegere en Pieter Gerkens om Alexis De Sart te vervangen. Dejaegere geniet de voorkeur.

*Anderlecht maakt nog steeds werk van de komst van Percy Tau. Als alles volgens plan verloopt, tekent de Zuid-Afrikaan eerstdaags.

*Club Brugge grijpt zo goed als zeker naast Jean-Philippe Mateta. De spits van Mainz zou eerder naar Atlético Madrid, Sevilla of Napoli verkassen.

*Sinan Bolat zet zijn carrière verder bij Besiktas. Hij was transfervrij nadat zijn contract bij Antwerp afliep.

*Nacer Chadli lijkt op weg naar Antwerp, al wil The Great Old niet te veel betalen voor de Rode Duivel.

Poll: Wie zal volgens jou de beste zaken gedaan hebben deze zomer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024