Transfermarkt LIVE: Edmilson naar Club, Bolat naar topclub?

Transfermarkt LIVE: Edmilson naar Club, Bolat naar topclub?
Zondag 16 augustus 2020 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht is van plan om zich de komende dagen te versterken met een nieuwe spits. Lukas Nmecha (Manchester City) is op komst en zal een jaar geleend worden.

*Jess Thorup ligt alweer onder vuur bij AA Gent na 2 nederlagen op een rij. De Deense hoofdcoach heeft sowieso niet al te veel krediet. In de wandelgangen klinkt de naam van ex-coach Hein Vanhaezebrouck.

*Club Brugge is van plan om zich de komende weken nog stevig te versterken op de transfermarkt. Er moet nog een diepe spits, een flankaanvaller, een centrale middenvelder en een verdediger bij.

*Junior Edmilson zou in elk geval op weg zijn. De flankaanvaller van Al-Duhail zou geleend worden met een aankoopoptie van 15 miljoen.

*Na zijn vertrek bij Antwerp heeft Sinan Bolat bijna een nieuwe club beet. De Turkse international zou naar Göztepe trekken.

Poll: Op welke positie heeft Club Brugge zeker nog versterking nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024