Kompany heeft er helemaal genoeg van: 'Rode Duivel moet er definitief uit'

Kompany heeft er helemaal genoeg van: 'Rode Duivel moet er definitief uit'
Vrijdag 04 september 2020 - 12:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft tegen wil en dank nog steeds enkele grootverdieners zoals Ognjen Vranjes, Bubacarr Sanneh en Zakaria Bakkali onder contract liggen. Coach Kompany rekent niet meer op deze veel te dure spelers.

Tegen KV Oostende werd Bakkali in eerste instantie aan de aftrap verwacht, maar dat ging niet door. Jonge, getalenteerde spelers zoals Lukas Nmecha, Percy Tau en Jérémy Doku maakten meer indruk op training waardoor Bakkali uiteindelijk zelfs niet in de selectie zat.

Een transfer dringt zich op, maar de interesse zal enorm pover zijn. Bakkali heeft een lucratief contract bij Anderlecht en dat kunnen kleinere clubs uit de Jupiler Pro League sowieso niet betalen. Daarbij was hij de voorbije maanden ook zelden fit.

Vranjes wel weg?

Mogelijk raakt Anderlecht in de komende dagen wel verlost van Ognjen Vranjes. De Bosniër traint nog mee met de A-kern, maar hoeft niet te rekenen op een nieuwe kans. Het Turkse Malatyaspor wil hem graag huren, het is afwachten of Anderlecht daar in wil meegaan. Paars-wit ziet hem ongetwijfeld liever definitief vertrekken.

Poll: Moet Anderlecht proberen om Bakkali te verkopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Malatyaspor

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024