'Sensationale transfer op komst? Club wil sterkhouder bij Antwerp wegkapen'

'Sensationale transfer op komst? Club wil sterkhouder bij Antwerp wegkapen'
Woensdag 16 december 2020 - 09:30   I   door Redactie

Club Brugge is op zoek naar versterking op het middenveld. Opvallend: daarbij heeft het zijn oog laten vallen op een speler van Antwerp. Gezien de relatie tussen beide ploegen zou dat een stunt zijn.

Met Vanaken, Vormer, Rits en Balanta beschikt Club Brugge over een viertal dat het middenveld goed kan stofferen, maar als er één iemand uitvalt, is er nog maar weinig overschot, laat staan twee. Daarom wil blauw-zwart er absoluut nog iemand bij. Liefst een speler die weinig tijd nodig heeft om zich aan te passen. En dan kom je al snel bij de Jupiler Pro League uit.

Het Laatste Nieuws schrijft nu dat bovenaan het verlanglijstje Martin Hongla staat, de sterkhouder die er mee verantwoordelijk voor is dat Antwerp het dit seizoen zo goed doet. De Kameroener is 22 jaar, international en barst van het talent, precies het profiel dat Club altijd voor ogen heeft bij een transfer.

Onbetaalbaar

Probleem is dat hij onbetaalbaar zou zijn voor blauw-zwart en daardoor eerder naar het buitenland lijkt te verhuizen. Maar als de Bruggelingen er toch zouden in slagen Hongla los te weken bij Antwerp, zou dat niets minder dan sensationeel zijn.

Poll: Zal Antwerp ooit nog een speler naar Club laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024