'Verbijsterende onthulling: Ivan Leko stelt zelf ploeg niet op bij Antwerp"

'Verbijsterende onthulling: Ivan Leko stelt zelf ploeg niet op bij Antwerp
Woensdag 16 december 2020 - 16:00   I   door Redactie

De keeperskwestie bij Antwerp blijft de gemoederen beroeren. Vooral omdat Leko bij Club daarmee al eens in de miserie raakte. Maar nu blijkt dat er wel eens meer achter zou kunnen zitten.

Dat Leko tegen Club Beiranvand en niet Butez in doel zette, maar vooral de manier waarop hij achteraf de Iraniër aanpakte deed de wenkbrauwen fronsen. In De Witte Duivel heeft analist Eddy Snelders daar zijn eigen mening over. "Ik dacht dat Leko tevreden zou zijn over zijn prestatie, vooral ook omdat Butez ook nog net echt punten heeft gewonnen", aldus Snelders. "De trainer haalde echter hard uit naar de Iraniër, die in eigen land een cultfiguur is."

Vervolgens deed Snelders een verbijsterende onthulling. "Ik denk omdat Leko Beiranvand onder druk van bovenaf moest opstellen. Anders val je je doelman niet zo zwaar af. Ik vermoed dat er een zekere spanning is ontstaan tussen Luciano D’Onofrio en Leko. Wordt vervolgd."

Mannaert

Leko is er inderdaad de trainer niet naar om zich te laten vertellen wie hij wanneer moet opstellen. Dat leidde in het verleden bij Club ook al tot spanningen met Vincent Mannaert. De CEO van blauw-zwart staat er immers om bekend ook wel eens zijn mening te durven doorduwen.

Poll: Mag een trainer toegeven aan de druk van zijn bestuur?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024