Van kwaad naar erger: ‘Leko heeft nu ook probleem-Refaelov bij Antwerp’

Van kwaad naar erger: ‘Leko heeft nu ook probleem-Refaelov bij Antwerp’
Donderdag 17 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Crisis loert om de hoek bij Royal Antwerp FC. De oudste club van ons land verloor woensdagavond al voor de derde keer op rij in de Jupiler Pro League. Dat het van kwaad naar erger gaat met Antwerp, blijkt ook uit de prestaties van de topspelers.

Zo heeft Ivan Leko nu ook een probleem-Refaelov. Lior Refaelov ontpopte zich in de voorbije maanden tot dé grote man bij Antwerp, maar de jongste weken heeft de Israëli het ontzettend moeilijk om zijn ploeg de weg te wijzen. Laat staan om zelf uit te blinken.

Leko beseft als geen ander dat zijn spelers niet brengen wat ze horen te brengen. "Ik zie ook wel dat mijn ploeg niet meer dezelfde ploeg is als drie weken geleden. Refaelov bijvoorbeeld, die speelde misschien het beste voetbal uit zijn carrière. Maar de voorbije tien dagen was hij minder", aldus Leko in Het Nieuwsblad.

Rust?

"Idem voor Hongla, die met Rafa misschien onze beste speler was, en enkele anderen. Maar ik ga hen nu niet bekritiseren of afmaken", benadrukt Leko. Wel is de kans groot dat de Antwerp-coach enkele van zijn sterkhouders wat rust gaat gunnen.

Poll: Denk jij dat Leko het seizoen uitdoet bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024