Toptalent van Man City staat voor transfer naar België: 'Bedrag van 9 miljoen'

Toptalent van Man City staat voor transfer naar België: 'Bedrag van 9 miljoen'
Donderdag 17 december 2020 - 15:00   I   door Redactie

Jayden Jezairo Braaf (18) speelt binnenkort mogelijk in de Jupiler Pro League. De Nederlander is eigendom van Manchester City, maar gaat er in januari wellicht vertrekken.

The Daily Mail meldt dat Braaf zich naar de exit begeeft bij Manchester City. De Nederlandse aanvaller vindt dat hij te weinig mag meetrainen met het eerste elftal en is malcontent. Bij Man City zijn ze dan weer niet te spreken over de ingesteldheid van Braaf en daarom is een breuk in de maak.

Braaf staat te boek als een toptalent en geniet dan ook flink wat interesse. Nederlandse, Duitse en ook Belgische ploegen azen op Braaf. Manchester City wil Braaf verkopen, maar vraagt wel een transfersom van liefst 9 miljoen euro. Daarnaast zouden de Engelsen ook een terugkoopoptie in de deal willen opnemen.

Anderlecht?

Op het eerste zicht lijken weinig Belgische ploegen in staat om 9 miljoen euro te investeren in een 18-jarig talent. Enkel Club Brugge, AA Gent, KRC Genk en Antwerp lijken in staat om zo'n bedrag neer te tellen. Of kan Anderlecht profiteren van zijn goede banden met Man City en iets forceren?

Poll: Naar welke Belgische club zou jij Braaf graag zien trekken?

TAGS  I  Manchester City  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024