Rampscenario dreigt voor Kompany: 'Lukas Nmecha gaat Anderlecht verlaten'

Rampscenario dreigt voor Kompany: 'Lukas Nmecha gaat Anderlecht verlaten'
Donderdag 17 december 2020 - 20:00   I   door Redactie

Lukas Nmecha (22) heeft zich in de voorbije weken ontpopt tot dé grote man bij RSC Anderlecht. De Manchester City-huurling maakt belangrijke doelpunten voor paars-wit en barst van het vertrouwen.

Niets dan goed nieuws voor Anderlecht, al is er ook een keerzijde aan de medaille. Na dit seizoen vertrekt Nmecha alweer bij RSCA. En wie weet vertrekt hij zelfs nog vroeger. Door de goede prestaties van Nmecha moet trainer Vincent Kompany immers rekening houden met een winters vertrek van zijn spits.

"Ik kan niet zeggen of we hem zullen kunnen houden. Ik zal al blij zijn als hij dit seizoen zijn werk blijft doen bij Anderlecht", vertelt Kompany aan Sporza over de situatie van Nmecha. "De rest zullen we moeten zien."

Reserven

"Op dit moment is Anderlecht voor Nmecha een club die uitstekend past bij de situatie die hij nu nodig heeft. Dat is belangrijk", benadrukt Kompany. "Bij een grote club zit je al snel bij de reserven, terwijl er bij Anderlecht altijd iets mogelijk is om zulke talenten te laten spelen. Wedstrijden spelen is nu het belangrijkste voor hem."

Poll: Denk jij dat Nmecha tot het einde van dit seizoen bij Anderlecht gaat blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024