Transfermarkt: Fellaini naar Antwerp, Leko per direct naar China?

Transfermarkt: Fellaini naar Antwerp, Leko per direct naar China?
Woensdag 23 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht lijkt Michel Vlap definitief te hebben opgegeven. De aanvallende middenvelder zal hoe dan ook vertrekken bij Anderlecht. Is het niet in januari, dan wel na afloop van het huidige seizoen.

*Club Brugge wil heel ver gaan om een aanvaller binnen te halen. Droomspits Ally Samatta, voorlopig nog bij Fenerbahçe, moet zo'n 9,5 miljoen euro kosten, maar hij wil naar verluidt heel graag terug naar België. Amerikaans target Daryl Dike van FC Dallas moet dan weer zo'n 10 miljoen euro. 

*Antwerp aast nog steeds op Marouane Fellaini. De middenvelder zou zijn Chinese club verlaten en sportief directeur Luciano D'Onofrio droomt ervan om de middenvelder naar de Bosuil te halen.

*AA Gent is niet van plan om Roman Yaremchuk naar een grote rivaal als Club te laten gaan. Alleen als er een niet te weigeren buitenlands bod binnenloopt, mag hij vertrekken.

*Anderlecht gaat op zoek naar een bijkomende doelman, nu Hendrik Van Crombrugge minstens drie maanden out is na een rugoperatie.

*Ivan Leko heeft een monsterbod van een niet nader genoemde Chinese eersteklasser op zak. Hij twijfelt sterk, Antwerp zal hem alleszins niets in de weg leggen.

*Luc Nilis is na zijn 'stageperiode' bij Anderlecht alweer aan de slag, hij vervoegt Vital Borkelmans bij de nationale ploeg van Jordanië.

Poll: Kan Antwerp met Fellaini meestrijden voor de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024