Bom ontploft bij Antwerp: razende Gheysens haalt keihard uit naar Leko

Bom ontploft bij Antwerp: razende Gheysens haalt keihard uit naar Leko
Donderdag 24 december 2020 - 08:00   I   door Redactie

Ivan Leko staat op het punt om de deur bij Royal Antwerp FC achter zich dicht te trekken. De trainer vertrekt wellicht naar China, waar hij een lucratief contract kan ondertekenen bij Guangzhou R&F. En zo is de bom ontploft bij Antwerp.

Bij Antwerp zijn ze 'not amused'. Eigenaar Paul Gheysens is razend en dat zal Leko geweten hebben. In Het Nieuwsblad haalt Gheysens zwaar uit naar zijn trainer. "Dit is een situatie waar wij niet om gevraagd hebben. Maar als hij denkt dat hij zich kan verbeteren en het zijn beslissing is om te vertrekken, moet hij eerst maar eens met een voorstel komen", steekt Gheysens van wal.

(Lees verder onder de foto)

"Je kan niet zomaar je hand opsteken en salut en de kost zeggen"

"Hij heeft Luciano (D'Onofrio, nvdr.) erover gecontacteerd, maar mij heeft hij nog niks gezegd en documenten hebben we nog niet gezien. Dus de bal ligt in zijn kamp. Je kan niet zomaar je hand opsteken en salut en de kost zeggen. Hij zal een regeling moeten treffen", waarschuwt Gheysens.

Ondertussen wil de Antwerp-voorzitter wel dat Leko zich op zijn job focust. "Hij moet zien dat die ploeg blijft draaien. Dat er zondag enthousiaste spelers op het terrein staan. En dat we winnen. Simpel. Al de rest beschouw ik voorlopig als een storm in een glas water. Die hij wel zelf gecreëerd heeft, door van alles te bevestigen in de pers."

Geloofwaardigheid

"Hij moet opletten dat hij zijn geloofwaardigheid behoudt en vooral dat hij de ploeg er niet mee destabiliseert", volgt er nog een stevige uithaal aan het adres van Leko. "De ploeg moet op een goeie manier geleid worden, want alles is daarvoor aanwezig. En is het niet door hem, dan door iemand anders", besluit Gheysens.

Poll: Had Gheysens Leko meer moeten steunen toen het moeilijk ging bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Guangzhou R&F  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024