'Ongewenste reclame: De Ketelaere in het vizier van Europese topclubs'

'Ongewenste reclame: De Ketelaere in het vizier van Europese topclubs'
Maandag 04 januari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Bij Club zijn ze niet alleen trots op Charles De Ketelaere, ze willen hun goudhaantje het liefst ook zo lang mogelijk in Brugge houden. Maar dat lijkt steeds moeilijker te gaan worden.

Zeker omdat zijn talent sinds kort ook 'officieel' bevestigd wordt. De UEFA heeft immers een lijst gepubliceerd met 'De 50 toptalenten voor de toekomst'. En daarin komen de namen van twee Belgen voor. De eerste is die van Jérémy Doku, in het seizoensbegin van Anderlecht naar Rennes verkast.

De tweede dus Charles De Ketelaere. De UEFA omschrijft hem als volgt: "Een sleutelspeler voor Club Brugge dat tegen alle verwachtingen in bijna overwinterde in hun Champions League-groep. De Ketelaere is een aanvallende middenvelder die in november zijn eerste cap pakte voor de nationale ploeg."

Niet te weigeren bod

Mooie woorden, maar tegelijkertijd ook ongewenste reclame, omdat de youngster van blauw-zwart op die manier nog meer in het vizier van Europese topclubs komt. En dan wordt de kans steeds groter dat er op een dag een niet te weigeren bod binnenvalt.

Poll: Moet Club Brugge ontevreden zijn met dergelijke reclame?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024