'Slechts één speler in België kan meer opbrengen dan Charles De Ketelaere'

'Slechts één speler in België kan meer opbrengen dan Charles De Ketelaere'
Maandag 04 januari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere. Het lijkt alsof er tegenwoordig maar één naam over de tongen rolt als het over Club Brugge gaat. Dat komt natuurlijk door zijn enorme ontwikkeling. Die zich weerspiegelt in zijn marktwaarde.

De gespecialiseerde website Transfermarkt voert regelmatig een update door wat betreft de marktwaarde van de belangrijkste spelers in België. En daar hoort vanaf nu natuurlijk ook De Ketelare bij. Opmerkelijk is dat de youngster met een sprong van 12 naar 16 miljoen euro meteen op een tweede plaats terechtkomt.

Van alle spelers in de Jupiler Pro League is er dus slechts ééntje duurder. Niet toevallig een ploegmaat: Krépin Diatta zakt dan wel van 20 naar 18 miljoen, maar blijft aan kop. Overigens is ook de derde plaats gereserveerd voor Club Brugge: Hans Vanaken met 15 miljoen euro.

Topschutter

KRC Genk-topschutter Paul Onuachu komt samen met Standard-verdediger Zinho Vanheusden met 12 miljoen op een gedeelde vierde plaats. Pas dan vinden we voor het eerst een Anderlecht-speler terug: Yari Verschaeren met een waarde van 11 miljoen euro.

Poll: Is Diatta volgens u op dit moment meer waard dan De Ketelaere?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024