'Roman Yaremchuk razend na beslissing Vanhaezebrouck'

'Roman Yaremchuk razend na beslissing Vanhaezebrouck'
Maandag 11 januari 2021 - 09:30   I   door Redactie

Geen Roman Yaremchuk afgelopen weekend tegen Beerschot. Geen sportieve beslissing, wel noodgedwongen omdat hij met een schorsing aan de kant moest blijven.

Al is niet geweten of dat de Oekraïnse spits wel zoveel kan schelen. Hij heeft het immers gezien bij AA Gent en aast op een vertrek. Dat maakte hij afgelopen zomer al duidelijk en dat is tijdens deze wintermercato niet veranderd. Zeker omdat hij zich met zijn gedrag alsmaar meer onmogelijk begon te maken.

Maar als dat een manier is om een transfer te forceren lijkt het toch niet te pakken. Dat maakte Hein Vanhaezebrouck zeer duidelijk. "Er vertrekt normaal gezien nu niemand die wij niet wíllen zien vertrekken. Dat is duidelijk", aldus HVH in Het Laatste Nieuws

Niemand

"Misschien vertrekt er wel iemand die bij ons te weinig speelt, dat is misschien een optie. Maar van de jongens die meestal spelen, gaat er niemand vertrekken.” En omdat Yaremchuk ondanks alles nog altijd speelt, mag hij een transfer voorlopig dus op zijn buik schrijven.

In Oekraïne klinkt het nu dat die uitspraak de aanvaller razend maakt. Afwachten maar hoe en of Yaremchuk zondag tegen Antwerp aan de aftrap verschijnt. Maar het zal voor het woelwater toch zaak zijn om zijn emoties onder controle te houden, anders zou het wel eens helemaal verkeerd kunnen lopen.

Poll: Moet AA Gent Yaremchuck van de hand doen?

TAGS  I  AA Gent  I  Antwerp

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024