Al weg na één seizoen? ’Transferplan van Club Brugge met Noa Lang onthuld’

Al weg na één seizoen? ’Transferplan van Club Brugge met Noa Lang onthuld’
Dinsdag 02 februari 2021 - 11:30   I   door Redactie

Noa Lang groeide in de voorbije maanden uit tot één van de beste - zo niet dé allerbeste - spelers in de Jupiler Pro League. Het spreekt voor zich dat de 21-jarige Lang nu al 'hot' is op de transfermarkt. Vertrekt hij na amper één seizoen bij blauw-zwart?

Club Brugge is in geen geval van plan om na amper een jaar alweer afscheid te nemen van Lang. Het blauw-zwarte bestuur gaat er alles aan doen om Lang nog wat langer in België te houden.

"Het plan is dat hij na dit seizoen nog een jaar bij Club Brugge zal spelen. Los van de verplichte aankoopoptie, waardoor hij straks definitief van Club is", benadrukt Het Laatste Nieuws.

Hoge transfersom

Wellicht zal Club Brugge daar ook afspraken over maken met de speler zelf. Na afloop van volgend seizoen mag Lang dan mogelijk wel een stap hogerop zetten.

Bij Club pasten ze zo'n techniek al meermaals toe. Denk maar aan Krépin Diatta, die in januari nog voor 20 miljoen euro naar Monaco trok. Ook in het geval van Lang mag blauw-zwart al beginnen dromen van zo'n hoge transfersom.

Poll: Voor hoeveel zal Noa Lang volgens jou vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024