"Vercauteren en Antwerp hebben het goed aangepakt met Lamkel Zé"

Woensdag 10 februari 2021 - 09:00   I   door Redactie

Wie Antwerp zegt, zegt Didier Lamkel Zé. Ploegmaats, supporters, bestuursleden, journalisten, analisten... Iedereen heeft een mening over de prettig (?) gestoorde flankspeler.

Ook René Vandereycken. De ex-bondscoach houdt in zijn column in Het Nieuwsblad een opmerkelijk pleidooi voor de Antwerp-speler en ziet de humor van zijn fratsen wel in. "Wat Lamkel Zé betreft, vind ik dat Vercauteren en het bestuur van Antwerp het de voorbije weken goed hebben aangepakt", opent hij.

"Want ­iemand straffen voor zijn fratsen door hem niet meer te laten spelen, vind ik nooit de goeie optie. Dan straf je uiteindelijk je eigen ploeg. Wat er ook gebeurt, je stelt maar beter je beste elf op. En kijk: Lamkel Zé maakte toch ook weer een mooi en belangrijk doelpunt, in een beladen derby dan nog."

Truitje van Beerschot

Vervolgens komt Vandereycken zelf grappig uit de hoek: "Ik had hem nu wel graag in een truitje van Beerschot op training zien verschijnen, of met een paarse auto - en met een grote knuffelbeer op de passagierszetel - het oefencomplex zien oprijden. Wat zouden ze dan gezegd hebben? Zouden ze daar dan wel de humor van hebben ingezien?"

Poll: Zou Lamkel Zé nog in een truitje van Beerschot op training durven verschijnen?

TAGS  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024