Club Brugge was sterkhouder bijna kwijt: "Hij heeft veel geluk gehad"

Club Brugge was sterkhouder bijna kwijt:
Woensdag 10 februari 2021 - 16:30   I   door Redactie

Er wordt vaak (te) snel gesproken over een match van het jaar, maar in het geval van de achtste finale in de beker tussen Club Brugge en Antwerp komt die benaming toch al ietwat in de buurt.

Omdat het gaat om een revanche voor de verloren bekerfinale van vorig jaar - ook al zullen ze dat bij Club Brugge ontkennen. Maar vooral ook omdat het om een alles of niets-match gaat die later een prijs kan opleveren. En dan beschik je als coach natuurlijk het liefst over je sterkst mogelijke elftal. 

In die zin weet Het Laatste Nieuws dat Club goed nieuws kreeg over sterkhouder Clinton Mata. Terwijl blauw-zwart vorig weekend nog vreesde dat het zijn rechtsachter een tijdje kwijt zou zijn. "Clinton heeft wel heel veel geluk gehad, want de impact op z'n knie leek groot", aldus Philippe Clement.

Jezus

"Ik heb tegen Clinton gezegd dat hij zijn tweede naam op zijn paspoort moet veranderen in Jezus", lachte de Club-trainer ook nog. "Want op twee dagen tijd is hij verrezen. Voor hetzelfde geld was het veel erger geweest - zijn been was geblokkeerd. Gelukkig zonder erg dus." Mata start tegen Antwerp dus gewoon in de basis.

Poll: Zou het uitvallen van Mata Club Brugge fel verzwakken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024