Zware klap voor Anderlecht-fans: 'Publiekslieveling naar Premier League-club'

Zware klap voor Anderlecht-fans: 'Publiekslieveling naar Premier League-club'
Vrijdag 12 februari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Dromen zijn bedrog. Dat hebben de supporters van Anderlecht al een tijdje door, maar toch. De gerechtvaardigde hoop om een sterkhouder en publiekslieveling te houden wordt plots de kop ingedrukt.

Met name door La Dernière Heure. De Waalse krant weet dat het quasi onmogelijk wordt om Lucas Nmecha te houden. De aanvaller wordt gehuurd van Manchester City en keert in principe op het einde van het seizoen terug naar Engeland. Omdat er vanuitgegaan wordt dat City het aflopende contract van zijn spits gewoon verlengt.

Maar omdat Nmecha het zo goed doet en hij zich bovendien uitstekend voelt bij Anderlecht, leek de kans te groeien dat er alsnog een verlengd verblijf in Brussel zou komen. Zeker de speler zelf zag dat wel zitten. Sowieso zou dat via een nieuwe uitleenbeurt verlopen, omdat paars-wit niet kapitaalkrachtig genoeg is om te kopen.

Contractverlenging

La Dernière Heure meent nu informatie te hebben waardoor het claimt dat Nmecha volgend seizoen niet langer voor Anderlecht zou spelen, maar wel opnieuw in de Premier League. Niet bij Manchester City, maar wel bij een andere club aan wie hij eveneens zou worden verhuurd. Toch best eerst maar dat contract verlengen, City.

Poll: Waar speelt Nmecha volgend seizoen volgens u?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024