De Witte wil opmerkingen niet meer horen: "Verhaeghe en Mannaert doen dat ook"

De Witte wil opmerkingen niet meer horen:
Zaterdag 13 februari 2021 - 10:00   I   door Redactie

Bij AA Gent leeft Ivan De Witte weer op. De aanstelling van zijn favoriete trainer Hein Vanhaezebrouck geeft hem vertrouwen dat het opnieuw de goede kant zal opgaan. Al zal hij wel iets veranderen aan hun relatie.

In een interview met Het Laatste Nieuws bekent De Witte dat hij een ritueel zal afschaffen. "Het enige dat ik niet meer ga doen, is wekelijks samen gaan eten", aldus de Gent-preses. "Het was, geloof ik, Bob Peeters die een keer zei op televisie: 'Om trainer te worden bij Gent moet je gastronomisch aangelegd zijn.' Dat soort misplaatste opmerkingen wens ik niet meer te horen."

"Ach, eenmaal de restaurants open zijn, zien we wel weer", vervolgt De Witte. "Met Hein is dat nooit een probleem geweest, en met Michel Preud'homme ook niet. Ik heb andere trainers gekend die op zo'n avond op hun ongemak aan tafel zaten. Zulke meetings zijn een eigen leven gaan leiden. Wij nemen geen mondelinge examens af van onze trainers."

Club Brugge

"Vraag maar aan Hein, de meest gestelde vraag op zo'n bijeenkomst is die van mij: 'Trainer, wat kan de club doen om het jou makkelijker te maken?' Trouwens, om Club Brugge niet te noemen, maar daar staan Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe even dicht bij de trainer. Ik noem dat gewoon 'goed management'."

Poll: Moet De Witte zich laten leiden door die uitspraak van Bob Peeters?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024