Club Brugge-fans schrikken zich rot door uitspraken van Frank Vercauteren

Club Brugge-fans schrikken zich rot door uitspraken van Frank Vercauteren
Donderdag 04 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

Ze zullen wellicht nooit de beste vrienden worden, maar Frank Vercauteren heeft zich nu wel erg lovend uitgelaten over Club Brugge. De trainer van Antwerp hoopt dat zijn ploeg een voorbeeld kan nemen aan de rivaal uit Brugge.

Flashback naar vrijdag 12 februari. Op zijn wekelijkse persbabbel nam Vercauteren Club Brugge onder vuur. De coach van The Great Old kreeg vragen over de uitstekende vorm van blauw-zwart, maar vroeg zich openlijk af of Clement en de zijnen het wel zouden volhouden.

Ondanks een corona-uitbraak hield Club Brugge zich goed staande. Met een gehavende ploeg won het zelfs van OH Leuven - nota bene de ploeg die Antwerp afgelopen maandag een nederlaag aansmeerde. Vercauteren kan nu dan ook niet anders dan toegeven dat Club sterk bezig is.

En dat terwijl zijn eigen ploeg al enkele matchen op de sukkel is. “Een 2 op 9 staat voor het geloof en vertrouwen natuurlijk niet gelijk aan een 9 op 9, maar in onze aanpak mag dat niets veranderen", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Vercauteren.

"Daar trachten we ons aan te spiegelen"

"De bezieling moet gewoon elke match hetzelfde zijn. Alle clubs zetten wel eens een goeie en een slechte reeks neer, op één team na. Alleen Club Brugge presteert constant. Daar trachten we ons aan te spiegelen", besloot Vercauteren.

De fans van Club zullen ongetwijfeld erg verrast zijn dat hun ploeg een compliment krijgt van Vercauteren. Al is het natuurlijk wel mooi dat de ervaren trainer aangeeft dat zijn ploeg een voorbeeld moet nemen aan Club Brugge.

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024