Nieuwe coronatesten bij Club, dubbele domper voor match tegen Charleroi

Nieuwe coronatesten bij Club, dubbele domper voor match tegen Charleroi
Woensdag 10 maart 2021 - 07:00   I   door Redactie

Vrijdagavond op Charleroi en maandagavond op AA Gent moet Club Brugge zijn twee inhaalmatchen afwerken. Maar nog altijd kan blauw-zwart niet op volle sterkte aantreden.

Zo zullen de Bruggelingen het volgens Het Nieuwsblad nog altijd zonder Bas Dost moetenb doen. De bedoeling was om de Nederlander klaar te stomen voor de twee wedstrijden, maar het helemaal niet zeker dat hij vrijdag al in actie komt.

De spits herstelt van een hamstringblessure en maakt goede vorderingen, stelt de krant. maar het is goed mogelijk dat Dost pas volledig fit zal zijn maandag in de Ghelamco Arena.

Vandaag worden er ook nieuwe coronatesten afgenomen. De kans is groot dat Charles De Ketelaere en Ethan Horvath negatief testen en dus opnieuw kunnen aansluiten met de groep.

Bank

Beiden zitten nu al twee weken in quarantaine. Als De Ketelaere een negatieve test aflegt, is de kans toch klein dat hij in de basis start tegen Charleroi. Een plaats op de bank lijkt het hoogst haalbare. Samen met de onbeschikbaarheid van Dost krijgt Clement dus met een dubbele tegenslag af te rekenen.

Poll: Wie zal in actie komen op Charleroi vrijdag?

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  AA Gent

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024