Frank Vercauteren maakt duidelijk statement en zet Club Brugge op zijn plaats

Frank Vercauteren maakt duidelijk statement en zet Club Brugge op zijn plaats
Zondag 21 maart 2021 - 18:00   I   door Redactie

Op voorhand was Club Brugge torenhoog favoriet, maar zondagnamiddag toonde Royal Antwerp FC zich de betere tegen de autoritaire leider. Frank Vercauteren en de zijnen hebben een duidelijk statement gemaakt: Club Brugge is niet onaantastbaar en staat weer met beide voetjes op de grond.

“Alles kan natuurlijk beter, maar we hebben vandaag zo goed als niks weggegeven. We hebben het groepsgevoel omgezet in een fantastische prestatie. Fysiek, mentaal, tactisch zat alles goed. Ik kan mijn spelers alleen maar complimenten geven", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Vercauteren. "Het blijft natuurlijk wel Club Brugge, dan is het niet evident om hier te komen winnen.”

“Ik moet wel toegeven dat de omstandigheden wel wat meezaten", ging de Antwerp-coach verder. "De doelpunten vielen op het juiste moment. En met dat doelpunt van Lamkel Zé was wel wat geluk gemoeid. Maar we hadden op voorhand gezegd dat één bal voldoende kon zijn om een hele ploeg uit te schakelen."

"Club Brugge vond voorin geen oplossingen tegen ons"

"We hadden aangegeven dat ze dat mochten proberen, we hebben er zelfs op getraind. Dan is het leuk als het lukt, ook al was meeval de beslissende factor. En Club Brugge vond voorin geen oplossingen tegen ons. We hebben héél goed verdedigd in de zestien. We hebben dus duidelijk lessen getrokken uit de voorbije wedstrijden", besloot de T1 van Antwerp.

Poll: Denk jij dat Antwerp Club Brugge nog van de titel kan houden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024