Kwade Philippe Clement haalt zwaar uit na Club Brugge-Antwerp

Kwade Philippe Clement haalt zwaar uit na Club Brugge-Antwerp
Zondag 21 maart 2021 - 17:30   I   door Redactie

Club Brugge was zondag onherkenbaar en vond op geen enkel moment de juiste combinatie om de code van Antwerp te kraken. En dus ging Club op eigen veld met 0-2 de boot in. Na afloop was Philippe Clement absoluut niet tevreden over de prestatie van zijn elftal.

"Ik ben heel ontgoocheld”, tekende Het Nieuwsblad na afloop van de partij op uit de mond van Clement. “Je weet op voorhand wat voor soort match je gaat krijgen. We schieten twee keer in onze eigen voet. We slikken twee doelpunten die volledig vermijdbaar zijn. En dan loop je achter de feiten aan."

"Je weet dat Antwerp naar hier komt om een stevig blok te zetten. We zijn er niet genoeg in geslaagd om dat blok voldoende open te breken. Er zijn voldoende momenten geweest om iets terug te doen, maar we minsten scherpte in de zestien meter", merkt de coach van blauw-zwart terecht op.

Clement zag ook dat zijn jongens het vaak moesten afleggen tegen een gretiger en scherper Antwerp. "Het was allemaal net niet en iets te weinig. Dan verlies je hier punten die we niet hadden moeten verliezen. Maar dat is ook de verdienste van Antwerp: elke kruimel die we gaven hebben ze gepakt.”

Excuses

"Ik verwacht meer van mijn spelers", kwam Clement tot een conclusie. "Er zijn een aantal excuses. Het wedstrijdscenario en de coronabesmettingen van een aantal spelers. Maar over veertien dagen zijn die excuses weg en dan wil ik iedereen top zien. Een aantal jongens gaat hard moeten werken om terug naar hetzelfde niveau van februari te gaan."

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024