Club-fans razend na clash tegen Antwerp: "Zal terug in de doofpot belanden"

Club-fans razend na clash tegen Antwerp:
Zondag 21 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Club Brugge was zondag niet op de afspraak. Het ging vrij kansloos onderuit tegen een stug en uitgekookt Antwerp. De fans van Club merken echter op dat ook de scheidsrechter en de VAR niet op de afspraak waren in Jan Breydel.

De blauw-zwarte aanhang kan nog steeds niet geloven dat Antwerp de wedstrijd met elf uitspeelde. Volgens de Club Brugge-fans had zowel Faris Haroun als Birger Verstraete rood kunnen krijgen. En ook de elleboogjes van Martin Hongla en Didier Lamkel Zé komen ter sprake. Het is duidelijk: flink wat frustraties bij de Bruggelingen.

"Het leek wel alsof Haroun en Verstraete een vrijstelling hadden gekregen", reageert een kwade Club-fan. "Het was duidelijk natrappen van Haroun en een duidelijke elleboog. Het zal terug in de doofpot belanden, terwijl zulke zaken gewoon aangekaart moeten worden", klinkt het bij monde van een andere Brugse supporter.

Hallucinant

En daar blijft het niet bij. Het regent werkelijk kwade reacties aan het adres van Haroun, Verstraete en de arbiters. "Dat Haroun en Verstraete zonder kaart van het veld stappen, is redelijk hallucinant", vat iemand het bijvoorbeeld samen.

Poll: Hoeveel rode kaarten had Antwerp volgens jou moeten krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024