Noa Lang verbaast na Club-Antwerp iedereen met déze reactie op uitsluiting

Noa Lang verbaast na Club-Antwerp iedereen met déze reactie op uitsluiting
Maandag 22 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Spijt komt vaak na de zonde. Maar dat er überhaupt spijt komt, is op zich natuurlijk ook altijd een goed teken. En dat heeft alvast Noa Lang bij Club Brugge goed begrepen.

De Nederlander - duidelijk gefrustreerd door het nakende verlies tegen Antwerp - pakte op het einde van de match nog eens stevig door op Le Marchand. Goed voor zijn tweede gele kaart en dus moest hij het veld verlaten. Maar dat kon hem op dat moment weinig schelen. 

Daarna kookte zijn potje nog eens over toen Birger Verstraete het niet kon laten hem te treiteren. Club Brugge-trainer Philippe Clement moest hem van het veld komen halen om de gemoederen te bedaren.

Dat Lang een beetje van een karaktertje is, dat hebben ze bij blauw-zwart nu ook wel door, maar hij heeft ook een hoge aaibaarheidsfactor. Bovendien is de flankaanvaller ondanks zijn Nederlandse zelfzekerheid niet te beroerd om ook aan zelfkritiek te doen.

'Soms win je, soms leer je'

Getuige zijn volwassen reactie op Instagram enkele uren na de wedstrijd. 'Sometimes you win, sometimes you learn', 'Soms win je, soms leer je', postte hij. Met een duidelijke foto van zichzelf erbij.

Poll: Getuigt dit van volwassenheid volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024