Toekomstige vrouw stelt Philippe Clement voor dilemma: "Ik weet niet of ik mee wil"

Toekomstige vrouw stelt Philippe Clement voor dilemma:
Zaterdag 27 maart 2021 - 12:00   I   door Redactie

Dé succestrainer van het moment in de Jupiler Pro League? Dat moet wel Philippe Clement zijn. Met Club Brugge is hij immers op weg naar een derde opeenvolgende titel.

En dat trekt natuurlijk de aandacht. Eind vorig jaar was Clement al eens in beeld bij Stade Reims. Hoe meer succes hij zal boeken in België, hoe harder het buitenland zal lonken. En een mogelijke verhuis brengt natuurlijk gevolgen met zich mee voor het hele gezin. Op dit moment is Clement verloofd met Isabelle Bauwens. 

"Wat als hij straks naar het buitenland wil? Ben je dan bereid je leven hier op te offeren voor het voetbal?" Dat was één van de vragen die Het Nieuwsblad haar stelde. “Er is zeker al over gepraat, maar dat is iets wat we gaan aanpakken als het zover is", antwoordt Bauwens daarop.

"Nu komt het lachend ter sprake: Als Barcelona komt, dan zijn we weg. Een zonnig land kiezen, hé. Toch niet naar die competitie, wat valt daar te beleven? Zulke dingen. Ik weet niet of ik mee wil, het zal afhangen van waar dat dan zal zijn. Misschien is het maar een paar uurtjes rijden, dan blijf ik gewoon hier.”

Impact

Om maar te zeggen dat de impact op zijn relatie en gezin - er wonen ook nog twee zonen bij hen in - zeker een item zal zijn als er in de loop van de komende jaren opnieuw een buitenlandse club zou komen aankloppen.

Poll: Moet een Belgische trainer zijn gezin in rekening brengen als hij de kans krijgt op het buitenland?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024