Club Brugge bijzonder zwaar aangepakt: "Dit is een blamage"

Club Brugge bijzonder zwaar aangepakt:
Zaterdag 27 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

Wat een seizoen voor Club Brugge. Van de hoogste toppen naar de diepste dalen, zowel op als naast het veld. En dan kan er bij blauw-zwart wel eens iets blijven nazinderen.

Hoewel ze er bij Club Brugge alles aan doen om het te minimaliseren, kan het niet anders of de afgelaste beursgang heeft sporen nagelaten. Zowel op financieel vlak - er zijn wel degelijk miljoenen euro's verlies geleden - als wat imagoschade betreft. 

En dat laatste zou voor het trotse blauw-zwart wel eens het zwaarst kunnen wegen. Want de zorgvuldig opgebouwde reputatie als betrouwbare club heeft nu wel een deuk gekregen. Daar zijn alle waarnemers het over eens.

Zo toont bijvoorbeeld journalist Michaël Van Droogenbroeck zich bijzonder hard voor Club Brugge. "Uit alles blijkt toch dat de interesse, vooral bij de grote beleggers, zeker niet groot genoeg was om dit te doen slagen", vertelt de financieel expert bij VRT Nieuws.

Uitzonderlijk

"En dat is toch een blamage voor die beursgang van Club Brugge. Het gebeurt wel dat een bedrijf dat naar de beurs wil trekken dat ter elfder uren moet afblazen, maar het is zeer uitzonderlijk."

Poll: Vind je dit ook een blamage voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024