Verloofde van Clement maakte gevoelige fout: “Hij vroeg om dat niet meer te doen”

Verloofde van Clement maakte gevoelige fout: “Hij vroeg om dat niet meer te doen”
Zondag 28 maart 2021 - 11:30   I   door Redactie

Club Brugge-trainer Philippe Clement (47) vormt al bijna tien jaar een koppel met Isabelle Bauwens (47). Volgend jaar stapt het paar ook in het huwelijksbootje. En zeggen dat de partner van Clement aanvankelijk helemaal niet zo into voetbal was.

De allereerste keer dat Isabelle naar het Jan Breydelstadion trok, maakte ze zelfs een gevoelige fout. “Ik droeg die dag toevallig een groen pulletje”, vertelt ze aan Het Nieuwsblad. Groen, de kleur van Cercle Brugge... En dus moest Clement toch ingrijpen.

“Philippe vroeg achteraf om dat volgende keer toch niet meer te doen. Wist ik veel dat groen de kleur van stadsrivaal Cercle was”, lacht de verloofde van de Club-trainer. Ondertussen heeft ze zich wel enorm verdiept in het voetbal, zo blijkt.

"Ik ken alle spelers van Club"

"Ik ken de grote lijnen. Ik ken ook alle spelers van Club en weet op welke positie ze ongeveer spelen", vertelt Isabelle. "Er zijn wel andere dingen die Philippe soms moet uitleggen. De Europese coëfficiënt, bijvoorbeeld."

"Daar kon ik mee uitpakken tegen mijn zoon Robbe, toen Antwerp nog Europees speelde. Ik zei dat hij ook voor die ploeg moest supporteren, want dat is belangrijk voor onze coëfficiënt. Hij bekeek mij alsof hij het hoorde donderen in Keulen", lacht ze tot slot nog.

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024