Anderlecht wrijft zich in de handen: Bondscoach Martínez zorgt mee voor toptransfer

Anderlecht wrijft zich in de handen: Bondscoach Martínez zorgt mee voor toptransfer
Maandag 29 maart 2021 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht kan zich tijdens deze interlandbreak bezinnen over de toekomst. Vooral over de financiële toekomst dan. In dat opzicht zal paars-wit met meer dan gewone interesse België tegen Wit-Rusland volgen.

Want in en rond de nationale ploeg valt te horen dat Albert Sambi Lokonga dinsdagavond sowieso een invalbeurt zal krijgen. Voor de aanvallende middenvelder van Anderlecht zou dat naast zijn eerste selecties in het drieluik Wales-Tsjechië-Wit-Rusland meteen ook zijn eerste cap betekenen. 

En het is naar die actie van Bondscoach Roberto Martínez dat ze in het Lotto Park reikhalzend uitkijken. Want dat zou betekenen dat de marktwaarde van Sambi Lokonga na zijn selectie nog maar eens met een ruk de hoogte ingaat. 

En daar rekenen Wouter Vandenhaute en zijn bestuur ook zeer sterk op, omdat om financieel gezond te blijven Anderlecht komende zomer een sterkhouder van de hand moet doen. Liefst voor zoveel mogelijk geld natuurlijk.

Onderhandelingstafel

En dan maakt de status van international aan de onderhandelingstafel een serieus verschil. Paars-wit hoopt om Sambi Lokonga - die ook al de aanvoerdersband draagt - voor twintig miljoen of meer van de hand te doen.

Poll: Zal Sambi Lokonga dinsdagavond zijn eerste cap krijgen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024