Anderlecht heeft beslist over Nmecha en Mbokani: 'Ze gaan vol voor hém'

Anderlecht heeft beslist over Nmecha en Mbokani: 'Ze gaan vol voor hém'
Vrijdag 23 april 2021 - 09:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is bezig met zijn transferhuiswerk voor volgend seizoen. De sterke mannen bij paars-wit zijn de puzzel aan het leggen en willen snel komaf maken met de onzekerheid over de positie van diepe spits.

Op dit moment is Lukas Nmecha (22) de aanvalsleider van Anderlecht. Eén probleem: zoals de kaarten nu liggen, keert de Engelse Duitser in het tussenseizoen terug naar zijn moederclub Manchester City

Al zal Anderlecht er alles - maar dan ook álles - aan doen om ook volgend seizoen over Nmecha te kunnen beschikken. Pas als blijkt dat de jonge spits niet haalbaar is, zal RSCA zijn pijlen richten op andere aanvallers.

Hemel en aarde bewegen

Anderlecht polste reeds bij Antwerp-speler Dieumerci Mbokani (35), maar de Congolees is geen prioriteit in het Lotto Park. De interesse is volgens Het Nieuwsblad niet zo concreet. Paars-wit zou enkel Lior Refaelov willen wegplukken op de Bosuil. Met de Israëli zijn er al intense contacten geweest.

"Anderlecht zal in de eerste plaats hemel en aarde bewegen om Nmecha nog een jaar te huren van Manchester City. Pas als dat niet lukt, komt het misschien terug bij Mbokani", verduidelijkt de krant.

Poll: Wie vind jij de beste spits voor dit Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Manchester City

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024